Opskrift på lækkert, saftigt og blødt rugbrød
Side 1 af 1
Opskrift på lækkert, saftigt og blødt rugbrød
Rugbrød – portion til 2 ltr’s forme
5½ dl hvedemel
3 dl grahamsmel
7½ dl rugmel
2 ¼ dl rugkerner
2 2/3 dl hvedeklid
1½ dl hørfrø
1½ tsk salt
1½ l A38
6 tsk natron
3 dl mørk sirup
Bages 2 timer v 175g
45 min uden folie og 75 minutter overdækket med folie
Velbekomme
5½ dl hvedemel
3 dl grahamsmel
7½ dl rugmel
2 ¼ dl rugkerner
2 2/3 dl hvedeklid
1½ dl hørfrø
1½ tsk salt
1½ l A38
6 tsk natron
3 dl mørk sirup
Bages 2 timer v 175g
45 min uden folie og 75 minutter overdækket med folie
Velbekomme
Side 1 af 1
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum