RETNINGSLINIER for KAT-DANMARK
(Kan løbende blive opdateret)


Der skal holdes en ordentlig tone og der må ikke anvendes racistiske udtalelser.

Hold dig til emnet
Alt for ofte ser man, at debatter ender i personlige slagsmål; at folk flyver i totterne på hinanden. Dette kan give anledning til yderligere diskussioner, som de fleste finder meget trættende at læse -  og spilde tid på.

Gå efter bolden i stedet for spilleren og respekter venligst andre brugere.

Husk en sigende overskrift når du opretter en tråd, og post den efter bedste evne i rette kategori.

Det er ikke tilladt at hænge andre brugere på dette forum ud, eller omtale dem så de kan genkendes.

Pas på med ironi
Sarkasme og ironi er en herlig ting - men er desværre meget svært at udtrykke på skrift. Vær derfor forsigtig med at bruge det. Hvis du er ironisk så husk at markere det tydeligt, hvis du vil være sikker på ikke at blive misforstået. Brug f.eks. smileys.

Pas på med at bruge store bogstaver
Store bogstaver opfattes ofte som (uhøflig) råben og derfor kan man med fordel bruge fremhævet eller kursiv skrift.

Profiler
Brugere som skriver chikanerende, anstødene, provokerende eller diskriminerende tekster på enten deres profil eller i beskeder vil blive slettet.
Kat-Danmark kan til enhver tid slette eller rette i profiler, hvis det findes nødvendigt.
Kat-Danmark kan til enhver tid slette profiler som ikke overholder Kat-danmark´s betingelser. Kat-Danmark forbeholder sig rettigheden til at ændre disse betingelser med øjeblikkelig virken, gældende for både nye og eksisterende brugere.


Det accepteres ikke at brugere registrerer sig kun for at lave reklame for produkter,tjenester el. andet.

Det er ikke tilladt at have flere kontier/brugernavne

Vælg avatar med omhu. Avataren må ikke være stødende.

Det er ikke tilladt at linke til andre forum.

Det er ikke tilladt at låne din konto ud til andre – Sker dette vil du blive udelukket fra Kat-Danmark på ubestemt tid.

Administrator og moderatorerne har ret til at slette, rette, lukke og flytte indlæg hvis de finder det nødvendigt.

Hjælpeadmins & admin vil på lige linie med andre brugere kunne deltage frit i debatterne, og repræsenterer da sine egne meninger.
For du ikke skal være i tvivl om hvornår det er admin/hjælpeadmins der skriver, så vil de skrive med rødt når ”kasketten” er på… og med alm. farve som i andre, når de skriver som privatpersoner

  Hvis reglerne bliver brudt, vil der blive givet en advarsel (i åben forum). Sker det endnu engang, vil der gives en ny advarsel. Bliver retningslinierne brudt en tredie gang, vil dette medføre frysning fra forummet for en periode. Hvor lang tid denne periode vil vare, vil afhænge af overtrædelsen. Skulle der forekomme alvorlige brud på reglerne kan brugeren fryses uden der først kommer en advarsel.

Der kan til enhver tid advares imod kattehandlere, dyremishandlere, dårlige dyrlæger eller personer der skader, vanrøgter eller mishandler dyr - men KUN såfremt man har bevis på det. Andet vil opfattes som personforfølgelse, og dette tolereres ikke.

DU SKAL VÆRE OPMÆRKSOM PÅ AT HVIS DU PÅ ET TIDSPUNKT ØNSKER AT BLIVE SLETTET, FORBEHOLDER VI OS RETTEN TIL IKKE AT SLETTE INDLÆGGENE SOM DU HAR SKREVET, DA DET VIL ØDELÆGGE HELHEDEN I DEBATTEN. KAN DU IKKE ACCEPTERE DETTE, SÅ BØR DU UNDLADE AT MELDE DIG IND OG DELTAGE I DEBATTEN PÅ KAT-DANMARK.


• Du vil altid selv stå til ansvar for hvad du skriver på Kat-Danmark
Admin på Kat-Danmark vil ikke kunne drages til ansvar for noget af det du poster.OBS! Kat-Danmark  forbeholder sig retten til at ændre reglerne uden varsel - så hold øje med om der er kommet nyt siden du sidst læste dem.Sidst opdatret d. 21.04.10