HJÆL EN HJEMLØS - KOM MED DET TØJ mm. DU IKKE BRUGER.

Go down

HJÆL EN HJEMLØS - KOM MED DET TØJ mm. DU IKKE BRUGER.

Indlæg by Na´Zyia on Tors 7 jan - 21:02

Den 22. Januar på Rådhuspladsen i København fra 17:00 – 19:00 deler vi 200 SOVEPOSER ud til de hjemløse sponsoreret af NORDISK COMPANY! + ZIDIDADA kommer og optræder + der er KAFFE FRA 7/11 + SUPPE fra www.givdinhaand.dk og en masse andet!

Hjæl en hjemløse HJÆLP OS ! KOM MED DET TØJ DU IKKE BRUGER OG GIV DET TIL DE HJEMLØSE.
22. januar kl. 17:00 – 19:00 på rådhuspladsen i København

Der er mange delte meninger om hjemløse, vi har alle en holdning til samfundet og vi ved der eksisterer hjælp til hjemløse nogle enkle steder, men én ting er sikkert selv på dage hvor vi andre med fuldtidsjob og et trygt miljø er flade på lommen kan vi ALTID ringe til vores venner og familie efter hjælp - det kan den typiske hjemløse ikke, da han/hun ofte er forladt af familie og venner :(

Socialt udsatte mennesker bliver hyppigere og hyppigere set på gaderne rundt om i Danmark, Rådet for Socialt Udsatte vurderer, at tallet ligger mellem 10.000 og 12.000. Ifølge Projekt Udenfor, der hjælper hjemløse i København, er den typiske hjemløse en mand, der oplever mange sociale problemer på en gang. For eksempel både arbejdsløshed, psykiske problemer, ensomhed og manglende kontakt med familien. Det er langt fra alle hjemløse, der kommer fra de socialt dårligste stillede familier. En del bliver også drevet ud i hjemløshed på grund af omsorgssvigt, følelsesmæssige eller psykiske problemer.

Den 22. januar vil vi opfordre ALLE danskere med masser af energi, masser af overskud og lysten til at hjælpe andre i nød at møde talstærkt op på Rådhuspladsen i KBH!

Kom ned og giv en hjemløs en krammer, medbring evt. en sæk med tøj du alligevel ikke kan passe, bruge eller bare gerne vil give væk, bare husk det skal være vasket når I afleverer det :)

Tilmeld dig facebook gruppen, og følg med i de daglige opdateringer, hvor vi forsøger at hjælpe de svage i samfundet.
http://www.facebook.com/group.php?v=wall&gid=168031182050

Flere og flere melder sig på for at hjælpe med at samle tøj ind til dagen – Er DIN by ikke nævnt kan du ringe til os på 88 80 86 86 og melde dig som indsamler allerede NU.

DEN LANDSDÆKKENDE INDSAMLING SKER FRA DISSE DESTINATIONER:

* Helsingør
* Sønderjylland
* Aalborg
* Odense
* Værløse
* Frederiksberg
* Nørrevold
* Hjørring

Med venlig hilsen
Miinto.dk & Givdinhaand.dk & NORDISK COMPANY

HJÆLP OS MED AT HJÆLPE ANDRE DEN 22. JANUAR på RÅDHUSPLADSEN I KBH.
KILDE: http://www.miinto.dk/hjaelp-en-hjemlos
___
Aalborg (som jeg er fra): HAR MAN EN SOVEPOSE ELLER NOGET VARMT TØJ, HUER, VANTER MV. KAN MAN AFLEVERE DET TIL EN HJEMLØS HER: CAFE VÆXT I POUL PAGHS GADE 6A, 1 SAL 9000 AALBORG FREDAG D. 08.01.2010 FRA Kl 14.00 til Kl 19.00

___

¤´¨) hjerte1 Dk Na´Zyia - Opdræt af Norske Skovkatte siden 2004
¸.·´¸.·*´¨) ¸.·*¨)
(¸.·´ (¸.·` cat1
avatar
Na´Zyia
Moderator

Frosset :
0 / 40 / 4

Antal indlæg : 4498
Medlem siden : 16/08/09
Geografisk sted : Aalborg

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum