Ønsker du uønskede killinger hold din han og din hun adskilt

Go down

Ønsker du uønskede killinger hold din han og din hun adskilt Empty Ønsker du uønskede killinger hold din han og din hun adskilt

Indlæg by Babette on Lør 29 aug - 10:05

Når vi snakker om uønskede killinger på kælekatte er en neutralisering en sikker og sundhedsmæssig anbefalelsværdig metode.

Hos opdrættere forekommer ups-kuld også.

Nogle gange er det blot han og hun der selv bestemmer hvornår og med hvem, hvilket hos nogle opdrættere kan betyde 2 eller flere kuld samtidig eller næsten samtidig. Andre gange betyder det at 2 forskellige racer er blevet krydset (hos opdrættere som ikke har planer om at lave uægte killinger).

At neutralisere kattene for at undgå ovenstående er jo ikke realistisk. Hvad kunne så være løsningen? Løsningen kan være at give p-piller men racekatte kan bestemt heller ikke tåle dem. En skarp opdeling af hanner og hunner i ind/udbrudssikre huse er klart en fordel. Om det skal være inde i vores stuehuse eller om hankattene skal bo i egen bolig ja det må være op til den enkelt indtil videre.

For mig er en seriøs opdrætter en som har 100% styr på hvornår og hvilke katte der parres og hvorfor.
Babette
Babette
Avlskat
Avlskat

Frosset :
Ønsker du uønskede killinger hold din han og din hun adskilt Left_bar_bleue0 / 40 / 4Ønsker du uønskede killinger hold din han og din hun adskilt Right_bar_bleue

Antal indlæg : 257
Medlem siden : 18/08/09
Geografisk sted : Midtsjælland

Vis brugerens profil http://www.bricksite.com/babette

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum