Undgå uønskede killinger - Neutraliser din kat

Go down

Undgå uønskede killinger - Neutraliser din kat Empty Undgå uønskede killinger - Neutraliser din kat

Indlæg by Admin on Fre 28 aug - 19:22

Undgå uønskede killinger - Neutraliser din kat

Hvis du vælger at få killinger på din kat, så risikerer du at tilføje disse killinger til statistikken: ”Uønskede killinger” … - killinger som går et usikkert liv i møde.

Det kan være utroligt svært at finde hjem til alle de killinger der fødes hvert eneste år.. især gode og blivende hjem, det bestemt er ikke noget man skal tage forgivet.
Selv hvis man vælger at sælge killingen for 50,-kr (som er meget alm. for en huskat/gårdkat) eller vælger at give dem væk, så hænger nye ejere bestemt ikke på træerne.

Prøv at gå ind og se på de forskellige internater der findes over hele landet…. Se hvor mange både killinger og voksne katte der sidder der…og har siddet der længe.
Mange af disse katte ender deres dage her…. Man kan simpelhen ikke finde hjem til dem alle.. og derfor aflives de.

Fortæl mig så hvorfor det er så vigtigt at netop DIN kat får killinger?


Er du klar til at beholde killingerne i måneder. – ja måske over et år ??? ,hvis der ikke lige kan findes et nyt hjem til dem, når de er nogle søde lille pelsbolde på 12 uger.

Har DU tænkt på, at bliver killingerne ikke solgt når de er små, så har du pludselig en ekstra stor udgift! – Du skal købe ekstra mad,grus mm.til store killinger/voksne katte.
De skal vaccineres… og der skal da nok også komme andre uforudsete dyrlægeudgifter på dem.

Disse killinger… som hurtig bliver kønsmodne (ned til 5 mnd. alderen)De kan nu parre sig med hinanden – bror/søster … mor/søn – Ja, et stort rod!
Er DU klar til at neutralisere disse killinger? (som du med stor sansynlighed ikke får solgt lige med det samme… måske aldrig)

Der er så meget der taler FOR at neutralisere sine katte.. og så meget der taler IMOD at få killinger!
Du skal være 100% klar over hvad det vil sige at få killinger… og være klar over du måske slet ikke kan få dine killinger solgt……. Hvad så?!?!?


Jeg synes der sidder nok triste katte skæbner på både kattehjem og internater.
Ja ikke nok med det… der findes (mener man) langt flere end 10.000 vildkatte i Danmark, katte som lever et kummerligt og barskt liv som vildkatte. Katte som ofte vil de dø af kulde-sult eller følgesygdomme.

Stop nu denne overflod af uønskede killinger, der hvert år ender på diverse kattehjem, aflives, eller ender som vildkatte.

NEUTRALISER DIN KAT… OGSÅ HANKATTEN.
(så laver din hankat ikke killinger på naboens fertile hunkat… og du slipper du for en fertil hankat, der strinter og "glemmer" at spise, fordi den har fortravlt med at kalde på damer)

Killinger kan neutraliseres allerede når de er 12 uger.
NEJ, det er IKKE synd ! En killing kommer sig meget hurtigt oven på indgrebet.

De killinger jeg har fået neutraliseret, de sidder allerede vågne og nysgerrige når jeg har hentet dem hos dyrlægen.
Når vi kommer hjem, så er der som regel ikke noget at mærke på dem, og de har rendt rundt med det samme, som om intet er sket.

TÆNK DIG NU OM – OG LAD OS SÅ FÅ OPHØJET KATTENS STATUS !!!


Det gøres ikke ved at producere flere UØNSKEDE killinger, som sælges for en 50,er i dagens avis…

Admin
Admin

Frosset :
Undgå uønskede killinger - Neutraliser din kat Left_bar_bleue0 / 40 / 4Undgå uønskede killinger - Neutraliser din kat Right_bar_bleue

Antal indlæg : 76
Medlem siden : 10/08/09
Geografisk sted : Danmark

Vis brugerens profil http://kat-danmark.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum